Viljen og evnen til at skabe er det som driver os

2L Ejendomme A/S

2L Ejendomme står for drift og administration af koncernens investeringsejendomme, som primært er lokaliseret i og omkring København. Ejendommene er kendetegnet ved gode beliggenheder og stabile lejerbaser.  
Se mere…

2L Projektudvikling A/S

2L Projektudvikling er aktiv inden for ejendoms- og projektudvikling. Teamet i 2L Projektudvikling består af erfarne folk med et fokus på innovation og faglighed, der kan drive udviklingsprojekter fra A-Z. 2L Projektudvikling er engageret i en række projekter med både 2L-koncernen og eksterne kunder som bygherrer.
Se mere…

2L Holding A/S

2L Kapital foretager direkte investeringer i små og mellemstore unoterede virksomheder. Siden 1990 har vi købt, solgt eller beholdt en lang række selskaber inden for forskellige sektorer og har aktuelt en portefølje bestående af mere end 10 selskaber. 2L Kapital er en aktiv medejer, som engagerer sig aktivt i selskaberne og typisk har en betydelig ejerandel på mere end 10%. 
Se mere…

Case studies

Store Regnegade, København

Vores kontor

Klassisk byejendom i hjertet af København

Midt i den attraktive middelalderby har der siden 1960’erne ligget en ubebygget grund som har været anvendt som parkeringsplads igennem årtier. I 2021 opførte ejendomsudvikler Morten Boll og 2L et nyt byhus på grunden.

Visionen var at skabe en ambitiøs, moderne, grøn og arkitektonisk forståelig ejendom for byens borgere med indbyggede blandede funktioner. 2L-koncernen flyttede i oktober 2021 ind i de moderne kontorfaciliteter på 1. sal på Store Regnegade.

Menu

2L Holding A/S

Store Regnegade 17, 1. th,
1110 København K

2L@2L.dk